Skole OL

Skole OL

Skole OL er et gratis landsdækkende skoleatletikstævne, som hvert år samler tusindevis af forventningsfulde skoleelever til bevægelse, sjove konkurrencer og fairplay! Skole OL er for alle landets 4., 5., 6., og 7.klasser – og hele klassen er med, når der løbes, springes og kastes. Skolerne kan kvalificere sig til det store Skole OL-finale på to måder – enten ved at afvikle deres eget Skole OL i idrætstimerne (se hvordan her) eller ved at deltage i et arrangeret Skole OL-stævne (se listen over lokalstævner her).

Hent vores gratis træningsmateriale

  

Udover atletik er der også bueskydning, eSport, rosport og svømning med på Skole OL programmet fra 2017, læs mere om sportsgrenene her. Fælles for alle er konkurrencerne er, at det er HELE klassen der konkurrer sammen som et hold, uanset om de skal løbe, svømme eller ro. I er velkomne til at deltage i kvalifikationen til alle de 5 sportsgrene, men I kan kun deltage i finalen i én sportsgren.

 

Danmarks Idrætsforbund og Dansk Atletik Forbund står bag Skole OL, med støtte fra Nordea-fonden, TrygFonden og Aarhus kommune. Læs meget mere om Skole OL her og tilmeld jeres klasse allerede nu.

Yderlige information, så kontakt: