Skole OL

OL i børnehøjde

Skole OL er Danmarks officielle olympiske skoleaktivitet for børn bestående af klassekonkurrencer i forskellige sportsgrene for 4. – 7. klassetrin. I kan konkurrere i Atletik, Bueskydning, Roning og Svømning. Fælles for alle sportsgrene i Skole OL er, at det er HELE klassen, der konkurrerer sammen som et hold, uanset om klassen løber, springer, kaster, skyder med bue og pil, ror eller svømmer.

Skole OL hylder de olympiske værdier, heriblandt venskab, samarbejde og fairplay. Skole OL samler hvert år tusindvis af forventningsfulde skoleelever til bevægelse, sjove konkurrencer og fairplay! – Husk det er gratis at deltage i Skole OL. Læs meget mere her.

Tilmeld Jer her

Skole OL Finalen finder sted i juni måned 2018. I kan deltage i konkurrencen om Skole OL finalepladser på forskellige måder afhængig af sportsgrenen. I kan konkurrere i idrætsundervisningen på jeres skole, eller I kan vælge at konkurrere ved et af de mange lokalstævner, som afholdes over hele Danmark. Det eksakte tidspunkt for lokalstævner afhænger af den enkelte sportsgren. Uanset hvordan klassen deltager; om det er via idrætsundervisningen eller via et lokalstævne, kan klassen kvalificere sig til Skole OL Finalen.

I er velkomne til at deltage i konkurrencen om finalepladser i alle 4 sportsgrene, men I kan kun deltage i finalen i én sportsgren.

Læs om alle Skole OL sportsgrenene og find masser af undervisningsmateriale

Danmarks Idrætsforbund og Dansk Atletik Forbund står bag Skole OL, med støtte fra Nordea-fonden, TrygFonden og Aarhus kommune.

Læs mere på www.skoleol.dk

Yderligere information, så kontakt: