Sæt Skolen i Bevægelse

Øvelser
Brain breaks
Kom godt igang!
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Sæt din skole i bevægelse!

Drømmer du om motiverede og læringsparate elever? Brug Sæt Skolen i Bevægelse til at få kroppen mere med i undervisningen. Her kan læring let kombineres med leg og bevægelse, og du får masser af inspiration, der både har Fælles Mål og meningsfuld bevægelse i fokus. 

Aktivitetsuger 2019

Omkring 4000 skoleklasser er tilmeldt vores kampagne og vil modtage de tilknyttede materialer senest i uge 18.

I år sættes fokus på elevinddragelse, når de mindste elever skal producere deres egne bevægelseshistorier på Bevægelsesfabrikken, og de større elever skal producere bevægelsesaktiviteter med Bevægelsesboxen. Alle klasser får desuden tilsendt plakaten "Hvad er bevægelse?", der sætter fokus på, at bevægelse kan være mange ting. Her beskrives, hvordan forskellige bevægelsesformer på forskellig vis understøtter læring.  

Du kan læse mere om Bevægelsesfabrikken her. 

Du kan læse mere om Bevægelsesboxen her

 

Har du ikke nået at tilmelde dig og din klasse, så kan du selvfølgelig stadig arbejde med Bevægelsesfabrikken og Bevægelsesboxen. Du skal blot orientere dig her på hjemmesiden. Ønsker I at bestille plakaten "Hvad er bevægelse?", kan det gøres via vores webshop lige her.

 

Derfor skal du bruge os

 1. Bevægelse i løbet af dagen kan fremme læring, motivation og trivsel
 2. Sæt Skolen i Bevægelses materiale er nemt og konkret
 3. Vi følger forskningen tæt og omsætter den til praksis for dig
 4. Vi udvikler sammen med lærere og skoler
 5. Her er samlet inspiration til alle fag
 6. Det meste er gratis, og der kommer nyt materiale hele tiden

Sæt Skolen i Bevægelse er en del af programmet Sunde Børn Bevæger Skolen, som er et samarbejde mellem TrygFonden og Dansk Skoleidræt.