Temaugen.dk

Et online planlægningsværktøj

Planlæg en temauge med fokus på sundhed og bevægelse.

Log ind på planlæggeren
  • Log ind på planlæggeren

    Gå direkte til vores planlægger, hvor du nemt sammensætter din skoles næste temauge - De eksisterende forløb er alle udarbejdet i samarbejde med en række lærere, samt projektprogrammet Sunde Børn Bevæger Skolen.

    Log ind på planæggeren
  • Bliv klogere på Sunde Børn Bevæger Skolen

    Læs mere om programmet Sunde Børn Bevæger Skolen, og hvilke andre projekter du og din skole kan være med i.

    Sunde Børn Bevæger Skolen

Sæt fokus på sundhed og bevægelse

Formålet med en temauge i sundhed og bevægelse er, at eleverne udvikler viden, forståelse og kompetencer til at tage vare på deres egen sundhed, særligt i forhold til at leve et aktivt liv, både i skolen og i deres fritid.

Vi vil gerne med en række færdige forløb og et online planlægningsværktøj gøre det nemt og ligetil at planlægge en temauge med fokus på det sunde valg og en aktiv hverdag.

Ugen skal give eleverne lyst til at lære mere med et afsæt i sundhed og bevægelse, og fungere som ramme for fællesskab, fantasi og forståelse - på tværs af årgange og det traditionelle skema.

Når du eller din kollega har lavet et skema er det nemt at dele det og de udvalgte forløb med resten af kollegaerne.

Temaugen.dk kan bruges i alle temauger hele året. Som noget nyt er planlæggeren i januar 2019 blevet opdateret med nye aktiviteter og forløb.

Gå direkte til planlæggeren

 

”Temaugen.dk - sundhed og bevægelse” er en del af programmet Sunde Børn Bevæger Skolen, som er et samarbejde mellem TrygFonden og Dansk Skoleidræt. Det overordnede mål med programmet er, at flere børn og unge bevæger sig mere og grundlægger sunde vaner tidligt i livet.