Øvelsesdatabase

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Øvelsesdatabasen bliver til Aktivitetsdatabasen.dk

Ved udgangen af marts 2023 lukkes øvelsesdatabasen ned, og alle øvelser - og flere til - kan herefter hentes på Aktivitetsdatabasen.dk. Opret derfor allerede en bruger i dag - trykker du "husk mig" skal du kun logge ind den ene gang, og så husker den dig automatisk. 

Aktivitetsdatabasen.dk finder du mere end 700 forskellige øvelser, du kan gemme dine favoritter og sortere på en række parametre.

Vi ses på Aktivitetsdatabasen.dk!

 

Brain breaks

Brain breaks kan filtreres efter de fire kategorier: Tillid og samarbejde, Koncentration og opmærksomhed, Puls og Koordination. 

Print evt. den flotte plakat med kategorierne lige her.

Brain Breaks

Faglige øvelser

De faglige øvelser kan filtreres efter fag, klassetrin og undervisningsfokus.

De fem undervisningsfokus er: Forforståelse og idégenerering, Forståelse og anvendelse, Analyse og refleksion, Diskussion og vurdering, Repetition og vurdering. 

Print evt. Bevægelsesblomsten, som er en didaktisk model, der indeholder alle fem undervisningsfokus. Du finder den her.

Du kan også få inspiration til, hvordan du kan bruge øvelsesdatabasen i samspil med Bevægelsesblomsten i lærervejledningen her. 

Faglige øvelser