Balanceprøven

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Eleverne er sammen i par og står med samlede fødder over for hinanden, med hænderne op foran kroppen. De skal nu forsøge at bringe hinanden ud af balance ved at ramme hinandens håndflader. Der må kun skubbes og afviges, IKKE holdes. Den, der først flytter fødderne, har tabt. Eleven, som har tabt, udbryder højlydt ”øv, øv, øv” og finder sig en anden, der også udbryder ”øv, øv, øv” at ”balancere” med. Vinderne finder sig en ny makker ved at udbryde ”yes, yes, yes” og finde andre ”yes´ere”. Der er gode chancer for, at alle prøver at blive ”yes´ere”. 

 

Download hele øvelsen som pdf her.