Bevægelse og lyd i cirkel

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Alle stiller sig i en rundkreds. En deltager sætter en bevægelse i gang, der kører med uret rundt i en bølge – man må først begynde på bevægelsen, når personen ved siden af laver bevægelsen. Alle bliver ved med at lave bevægelse, indtil der startes en ny bevægelse. Når en bevægelse har været hele vejen rundt i kredsen, og alle udfører den, sætter den næste person i kredsen gang i en bevægelse, som deltagerne laver i en bølge. Man må først lave den nye bevægelse, når sidemanden er i gang.

Lad øvelsen kører lidt, fx til alle har prøvet at finde på en bevægelse.

Variationer

Tilføj lyd, så deltagerne på skift siger en lyd, som også siges i en bølge, og hvor næste person først siger en ny lyd, når den første lyd har været hele vejen rundt i kredsen.
Udfordre deltagerne ved, at bevægelsen går med uret og lyden går mod uret.

 

Download hele øvelsen som pdf her.