Det flyvende bord

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Eleverne stiller sig ca. 8 personer rundt om et skolebord*. Gruppen af elever prøver i samarbejde at løfte bordet, men de må kun bruge deres to strakte pegefingre hver.

Progression 1: Eleverne prøver at løfte bordet med kun én strakt pegefinger hver. Hvis det ikke lykkes, går de sammen med en anden gruppe og ser, om det hjælper.

Progression 2: En elev fra gruppen sidder/ligger på bordet, mens resten af gruppen forsøger at løfte det – kun med strakte pegefingre.

*Det kan være, at øvelsen skal rettes til i forhold til størrelsen af borde og antallet af elever – det vurderes af den enkelte underviser.

 

Download hele øvelsen som pdf her.