Fælles hop

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Eleverne stiller sig i to rundkredse skulder mod skulder. Armene er nede langs siden, mens alle står meget tæt. Nu lukker alle øjnene. I resten af aktiviteten skal øjnene holdes lukkede, og der må ikke tales sammen.

Læreren siger: ”Nu skal I alle forsøge at lave ét hop på samme tid. Kun ved at fornemme hinanden… Kan I mærke, hvornår der er optakt til at hoppe?”

Eleverne forsøger et par gange, hvorefter opgaven nu lyder: ”Forsøg at sætte flere hop efter hinanden, så I hopper op i luften på samme tid hver gang”.

Eleverne forsøger at komme ind i en rytme med hop, mens øjnene holdes lukkede, og der er fuld opmærksomhed på alle i gruppen. Hvis man falder ud af cirklen og mister kontakt til hinanden, stoppes tiden, så alle med åbne øjne kan placere sig korrekt og starte forfra.

 

Download hele øvelsen som pdf her.