Fang avisen

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Alle elever i klassen skal have en avisside, som krølles sammen til en bold. Herefter inddeles eleverne i par, der finder sammen om en avisbold. Elev 1 – den ene del af makkerparret – holder nu avisbolden ud i strakt arm. Elev 2 stiller sig i position over for sin makker med armene ned langs siden og helt tæt ind til kroppen. Elev 1 slipper nu bolden, og makkeren – elev 2 – skal forsøge at fange og gribe den, inden den rammer gulvet. Efter nogle forsøg byttes der, og man kan nu indbyrdes udfordre hinanden på afstanden ved at træde et skridt eller flere bagud.

 

Download hele øvelsen som pdf her.