Find tre forandringer

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Eleverne er her sammen parvis og stiller sig i en selvvalgt position med en meters afstand med front mod hinanden. Nu får de et minut til at nærstudere alle detaljer ved den anden. Det skal nok give nogle grin og smil på læben, når de sådan nærstuderer hinanden. Herefter vender de sig rundt og laver tre ændringer ved sig selv. Her er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Man kan f.eks. smøge det ene bukseben op, vende sin bluse, stikke hånden i lommen, bøje en finger eller bytte højre og venstre sko osv. Når alle har foretaget deres ændringer ved udseendet, vender man sig om og prøver at gætte ændringerne ved den anden.

Variationer

 • En udgave, hvor man står i en form for ”frys”-position og kun kan lave ændringer på kropsudtryk og ansigtsmimik. Her er det kun gætterne, der vender sig rundt.
 • En udgave, hvor man er sammen i større grupperinger – f.eks. tre og tre og skal gætte flere ændringer.
 • Øvelsen kan sagtens udvides til ”Find 5 forandringer”. Det går som regel forholdsvist nemt, men herefter sættes kreativiteten og opfindsomheden på prøve hos hver enkelt.
 • Gøres øvelsen til ”Find 10 forandringer”, kan det som regel kun lykkes, hvis eleverne begynder at ”låne” ting/rekvisitter fra de andre par eller fra lokalet/uderummet – her er alt tilladt.

 

Download hele øvelsen som pdf her.