Fingerløb

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Eleverne går sammen to og to. Skiftevis placerer de en pegefinger på bordkanten foran dem. De skal nu skiftevis flytte den bagerste pegefinger frem, så den bliver placeret forrest i rækken af pegefingre. Når man er kommet langt ud til den ene side, skifter man retning og bevæger rækken af pegefingre den anden vej.
Tempoet øges løbende.

 

Variationer

En progressionsmulighed er, at eleverne løbende skifter retning ved at markere dette med to dap/slag med pegefingeren mod bordkanten. Det vil sige, at man, i stedet for at flytte den bagerste pegefinger frem i rækken, dapper to gange med den, som et signal til, at pegefingrene skifter retning.

 

Download hele øvelsen som pdf her.