Følg din leder NY TIL SKÆRM!

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Underviseren starter med at være lederen, som eleverne skal følge. Underviseren og eleverne tager deres bærbare computer/tablet og går ind i et andet rum i huset. Her laver underviseren en aktivitet, som eleverne skal efterligne. Fx sæt jer ned på gulvet, tag strømperne af og flyt en genstand fra den ene fod til den anden. Eleverne skal gerne kunne ses på skærmen.

Herefter giver underviseren lederrollen videre til en elev, som går ind i et nyt rum. Her bestemmer eleven, hvad resten af klassen nu skal lave. Fx stille sig på et ben og sige som en høne. På den måde fortsættes aktiviteten ind til alle har prøvet eller der er gået fx 10 min.

Inspiration til aktiviteter:
- Step op på en stol eller sofaen.
- Armstrækninger.
- Snurre rundt om sig selv 10 gange med en strømpe på hovedet.
- Jonglere med bolde, strømper eller papirskugler.

Variationer

Hvis klassen er stor kan man dele klassen ud i breakout rooms. Eller man kan fortsætte rækkefølgen dagen efter. Fx kan man starte med fem elever mandag og tirsdag fortsætte med fem nye osv.

 

Download hele øvelsen som pdf her.