Følg mig

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Klassen fordeles i grupper på 4-5 personer. Alle grupper stiller sig på række. Den forreste i rækken bestemmer den første måde at bevæge sig på, og de resterende i gruppen bevæger sig på samme måde. Ved signal rykkes der rundt, så den forreste kommer bagerst og nr. 2 i rækken fører an. Nr. 2 i rækken bestemmer derudover, hvordan den forreste kommer bag i rækken ved fx: at kravle mellem benene på alle, zig-zagge igennem rækken, hoppe ”buk” over de andre eller løbe en omgang rundt om de andre på vejen retur.

Alle i gruppen skal være forrest mindst én gang. Der kan på forhånd laves aftaler omkring eventuelle krav til bevægelserne/bevægemønstre.

Brug gerne musik.

 

Download hele øvelsen som pdf her.