Hvem er hvem NY TIL SKÆRM!

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Øvelsen er inspireret af det klassiske spil ”Hvem er hvem?”. Øvelsen går ud på, at alle elever må klæde sig ud med en sjov hat, briller/solbriller, paryk eller andet, der kan ses på skærmen.
Læreren starter med at tænke på en elev, og klassen må nu på skift spørge ind til personens karakteristika. Fx er det en dreng? Har vedkommen lyst hår? Har vedkommende blå øjne? Osv.
Der stilles et spørgsmål ad gangen, hvorefter læreren svarer. Hvis det fx er en dreng, skal alle pigerne slukke deres kamera. Hvis vedkommende har lyst hår, skal alle andre end lyshårede slukke kameraet. Når der er tilpas få elever tilbage med tændt kamera, kan man vælge at gætte på den person, som læreren tænker på. Hvis man gætter rigtigt, bliver man den næste til at tænke på en person, og alle kamera er tændt igen.

Variationer

Lad det gå på skift, så alle prøver at tænke på en anden elev fra klassen.
Lav øvelsen stående så resten af kroppen også kan komme i spil. Fx buksernes farve, ærmernes længde (bluse/T-shirt).
Tilføj evt. en bevægelse.

 

Download hele øvelsen som pdf her.