Klappeleg i kreds

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

I to kredse stiller eleverne sig over for hinanden (en inderkreds og en yderkreds). Eleverne står med front mod hinanden, står i en lille bredstående med en armslængde mellem sig og hænderne oppe. Klar til at klappe til den andens hænder. Legen går ud på at klappe den anden ud af balance. Hvis modstanderen mister balancen, løfter en fod fra jorden eller… så vindes denne omgang. Vinderen går i inderkredsen og taberen går rundt om kredsene for at finde en ny makker. Sådan forsætter legen.

 

Variation

Man kan også gå rundt mellem hinanden i klassen, hvor man hele tiden finder en ny makker at klappe med. Taberen finder en anden taber, og vinderen finder en anden vinder.

 

Download hele øvelsen som pdf her.