Klasse-aerobic

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Klassen deles i to-tre hold, som hver stiller sig i en rundkreds. Vælg en person i hver rundkreds, som laver en lille bevægelse. 2. person gentager den første bevægelse og sætter en ny bevægelse på. 3. person gentager de første to bevægelser, tilføjer en ny osv. De øvrige i rundkredsen må gerne øve med - dog uden at hjælpe. Bevægelserne tilpasses klassetrinnet, så de yngre klasser laver små, enkle øvelser, mens de større klasser laver sværere bevægelser.
Når alle har fundet på en øvelse, eller I har en øvelsesrække på ca. 10 øvelser, kan I sætte musik på og forsøge at følge den.

 

Download hele øvelsen om pdf her.