Kortsortering

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Klassen fordeler sig i 4 grupper. Hver gruppe går i hver sit hjørne af lokalet. Midt i lokalet ligger et sæt almindelige spillekort. Hver gruppe får til opgave at samle én kulør (fx alle hjerter). På skift skal eleverne i hver gruppe løbe mod midten af lokalet og hente ét kort. Tilbage i gruppen vises kortet til de andre. Hvis kortet er hjerter, beholdes det. Hvis kortet er en anden kulør, må eleven løbe tilbage med kortet og lægge det i bunken, hvorefter det er den næstes tur. Sådan fortsætter det, indtil alle kort er samlet. Den gruppe, som lykkes med at samle sin kulør først, har vundet.

 

Download hele øvelsen som pdf her.