Lad bogen vandre

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Eleverne går sammen i grupper af ca. 4-5 personer. Hver gruppe har en bog.

Bogen vandrer fra person til person, og der skal hele tiden være to personer, der holder/rører ved bogen. Bogen skal hele tiden modtages med en ny kropsdel.

Den starter fx på panden på elev 1, mens elev 2 holder den med hånden. Elev 3 kommer og tager imod den med albuen osv. Man må altså ikke modtage den med hånden, hvis der allerede er en hånd på bogen.

 

Variationer

Aktiviteten kan udføres som en samarbejdsøvelse i hele klassen. I dette tilfælde cirkulerer flere bøger rundt på én gang, mens eleverne forsøger at lade bøgerne vandre fra person til person.

 

Download hele øvelsen som pdf her.