Larven

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Deltagerne deles ind i to hold, og hvert hold står på sin rullemåtte. De skal nu transportere hver deres rullemåtte ned i den anden ende af hallen og de må ikke gå ud på gulvet. De må meget gerne tale sammen for at finde løsninger.

Der er flere løsninger, bl.a. at trække måtten hen over deltagernes hoveder og ned på gulvet igen. På den måde kommer det til at ligne en larvefod (heraf navnet på aktiviteten).

Variationer

Lad eleverne selv løse opgaven. De to hold må gerne lade sig inspirere af hinanden. Giv eleverne den beskrevne løsning, når de selv har forsøgt lidt.
Tag tid på.
Prøv at lave aktiviteten, hvor eleverne ikke må tale sammen.

 

Download hele øvelsen som pdf her.