Mobilløb

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Eleverne går sammen i par. Den ene skal nu, med sin elektroniske enhed, forlade lokalet og gemme sig et sted. Den, der gemmer sig, skal sende to billeder til sin makker. Det første billede skal være på vejen hen mod gemmestedet. Det andet billede skal være taget dér, hvor man gemmer sig. Når billede nummer to når til makkeren, må han/hun gå ud og begynde at lede ud fra de to billeder, der er tilsendt.
Når personen er fundet, mødes man i klassen igen og bytter roller.

 

Variation

Mobilløb kan også laves som et holdløb, hvor der er 2-4 elever der går ud og gemmer sig og leder. Det giver den ekstra dimension til øvelsen, at eleverne skal drøfte, hvad der skal være på billedet, og hvor man skal/kan gemme sig.

 

Download hele øvelsen som pdf her.