Nummerplade-agent NY TIL SKÆRM!

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Når underviseren siger til, skal eleven hurtigt finde papir og blyant, løbe ud og indsamle både tal og bogstaver fra fem forskellige biler. Det må ikke være ens egen bil eller en nummerplade, som man kender i forvejen. Alle tal og bogstaver noteres på papiret. Når man er tilbage skal man lave en hel sætning med de bogstaver og tal, som man har på papiret, hvor man laver en hilsen eller en besked til klassen som en kode. Koden kan enten vises i fællesskab, hvor man tyder den sammen, eller man kan dele den med en klassekammerat, der så skal tyde den og efterfølgende læse hilsenen højt i et klassemeet.

Variationer

Man kan nøjes med tre nummerplader hos yngre elever.

Man kan bruge tallene på nummerpladen til at lave et regnestykke til en klassekammerat.

 

Download hele øvelsen som pdf her.