Transport kaos (CORONA-VENLIG)

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Alle eleverne får tildelt et nummer startende fra 1 og op. De skal nu bevæge sig ud, så alle står så langt fra hinanden som muligt.

Nr. 1 får nu den første bold fra underviseren. Nr. 1 skal løbe hen til nr. 2 og aflevere bolden. Nr. 2 må gerne gøre opmærksom på hvor hun/han står. Dette fortsætter med nr. 2, der skal løbe hen til nr. 3 og aflevere bolden osv.

Når alle har haft bolden i rigtig rækkefølge, løber man rundt imellem hinanden igen og står stille når læreren giver signal. Så transporteres bolden rundt igen og man fortsætter nogle gange.

Der kan tages en fælles tid for klassen, som man skal prøve at slå.
Eleverne skal transportere flere forskellige genstande, så der kommer mere løb mellem eleverne.

Variationer

Måden bolden kommer rundt på kan varieres. Man kan kaste, sparke eller drible til næste person.

De store elever kan udfordres med at to genstande sendes rundt på samme tid. Den ene genstand starter ved nummer 1 og den anden genstand ved den elev med det største tal.

Du kan downloade øvelsen som pdf her