Undercover-chef

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Eleverne stiller sig i en rundkreds med ca. en meter mellem hinanden. En elev udpeges til at forlade rundkredsen. Eleven stiller sig et stykke væk og lukker øjne og ører.

En anden elev i rundkredsen udpeges til at være ”undercover-chef”. Denne elev starter en bevægelse, som alle andre i rundkredsen skal efterligne. Nu kommer eleven, der blev sendt væk, tilbage og stiller sig midt i rundkredsen. Han/hun skal nu forsøge at gætte, hvem der løbende starter de nye bevægelser. Undercover-chefen skal gøre sig umage med ikke at vise, at det er ham/hende, der løbende starter de nye bevægelser, og de andre i rundkredsen skal gøre sig umage med ikke afsløre det ved at kigge derover.

Eleven midt i rundkredsen har tre gæt til at finde undercover-chefen.

En ny elev sendes væk fra rundkredsen, og en ny elev udvælges som undercover-chef, og aktiviteten gentages.

Du kan downloade øvelsen som pdf her