Ta' et valg

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Midten markeres med snor eller kridtstreg. Den ene side er ”sandt-siden”, og den anden er ”falsk-siden”. Alle eleverne står mellem hinanden. Læreren siger et regne- stykke og facit; fx ” 213+111= 314.”

Eleverne skal nu vælge side alt efter, om regne- stykket er rigtigt (sandt-siden), eller regnestykket er forkert (falsk-siden). De deltagere, der placerer sig forkert, skal vælge en fra sandt-siden og have en forklaring/ lave en beregning på det rigtige svar.

Regnestykket skrives ned på et stykke papir eller en post-it og hænges op på væggen eller skrives på smartboard. Inden man igen deltager i aktiviteten, skal man lave en styrkeøvelse 5 gange. Styrkeøvelserne kan være aftalt på forhånd og stå på tavlen, fx mavebøjninger, englehop, armstrækninger eller rygøvelse.

Variationer

Lad eleverne lave regnestykkerne.

Brug opgaver fra det emne, I netop nu arbejder med i undervisningen.

 

Download øvelsen som pdf her.