Julekalender 2020

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Julekalender i december

I julemåneden er der atter bevægelsesjulekalender på programmet.

Gættede I rigtigt?Her kan du se om I har gættet rigtigt på hvilke(n) bevægelseskategori(er) dagens jule brain break har hørt hjemme i.

Se her hvilke klasser der har bestilt kalenderen. Har du ikke nået at bestille kalenderen, kan du hente den her og selv printe i A3.

Julekalenderen består af en låge for hver skoledag i december, som gemmer på sjove brain breaks illustreret med et videoeksempel og en tekstbeskrivelse. Det sker ud fra temaet ”Hvad er bevægelse?”, hvor eleverne hver dag kan gætte med på, hvilken bevægelseskategori de laver den pågældende dag.

På julekalenderen er der en kategoritavle, hvor man kan notere den bevægelseskategori, man gætter på hver dag.

Alle låger åbnes dagen inden kl. 10. I den sidste uge op til juleferien åbnes alle låger om mandagen, dvs. den 14. dec.

I lærervejledningen kan du læse mere om, hvorfor du bør bruge bevægelsesjulekalenderen med din klasse, hvordan man bruger den og hvad de enkelte kategorier handler om. 

Du kan stadig nå at bestille julekalenderen. Det foregår i vores webshop. Den er gratis, men du betaler porto og ekspeditionsgebyr. Kun så længe lager haves. Bestillinger behandles i den rækkefølge, de kommer ind. Gå til webshoppen

Du kan også downloade og selv printe julekalenderen her.

Der skal lyde en kæmpe stor tak for hjælpen med optagelserne til elever og lærere fra Næsby skole i Odense! 

Find øvelserne fra 2019 i vores Brain Breaks database her