18. december

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Undercover-chef

Er du sendt hjem fra skole?! Så se en julekalenderøvelse til juleafslutning som fjernundervisning nederst på denne side!

Eleverne stiller sig i en rundkreds med ca. en meter mellem hinanden. En elev udpeges til at forlade rundkredsen. Eleven stiller sig et stykke væk og lukker øjne og ører.

En anden elev i rundkredsen udpeges til at være ”undercover-chef”. Denne elev starter en bevægelse, som alle andre i rundkredsen skal efterligne. Nu kommer eleven, der blev sendt væk, tilbage og stiller sig midt i rundkredsen. Han/hun skal nu forsøge at gætte, hvem der løbende starter de nye bevægelser. Undercover-chefen skal gøre sig umage med ikke at vise, at det er ham/hende, der løbende starter de nye bevægelser, og de andre i rundkredsen skal gøre sig umage med ikke afsløre det ved at kigge derover.

Eleven midt i rundkredsen har tre gæt til at finde undercover-chefen.

En ny elev sendes væk fra rundkredsen, og en ny elev udvælges som undercover-chef, og aktiviteten gentages.

Print aktivitetsbeskrivelsen her. 

 

Fjernundervisning

Til fjernundervisning kan du bruge øvelsen Dagens Udfordring, som er en sjov øvelse for jer, der holder en fælles juleafslutning på skærmen. Eleverne finder hver især på en juleinspireret bevægelse, som de andre skal følge med på indtil læreren vælger en ny, der skal bestemme. Se en ikke-julet udgave af videoen herunder eller læs om øvelsen her! Du skal blot tilføje en skærm og noget jul :-)

Rigtigt glædelig jul fra alle os i Dansk Skoleidræt!