9. december

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Kig ned - kig op

Er du sendt hjem fra skole?! Så se en julekalenderøvelse til fjernundervisning nederst på denne side!

Eleverne placerer sig i en rundkreds med front mod midten. Alle kigger ned mod gulvet eller på egne fødder.

På underviserens signal kigger alle op – Man skal kigge direkte på én af de andre. Hvis man får øjenkontakt med en anden i kredsen, går de to ud af kredsen og laver 10 sprællemand. De andre fortsætter legen imens.

Når man er røget ud af kredsen med en makker, kommer man tilbage til kredsen igen, når man har udført de 10 sprællemænd, skihop eller Fortnite emotes overfor hinanden.

Aktiviteten bliver sjovest, hvis man, når kredsen ikke er fuldtallig, hurtigt kører flere runder af kig ned- kig op, da der på den måde bliver større sandsynlighed for at nogle får øjenkontakt.

De større elever får selv ansvaret for at finde på en øvelse, som de skal lave 10 gange med makkeren.

Variationer:

Øvelserne, som man skal lave, når man ryger ud med en makker, kan varieres i det uendelige.

Print aktivitetsbeskrivelsen her. 

 

Fjernundervisning

Til fjernundervisning kan du bruge øvelsen Shoot the rabbit - en super sjov øvelse, der kræver en masse koordination og koncentration. Eleverne kan lave øvelsen individuelt, når de har set videoen, eller du kan som underviser selv lære øvelsen og sætte tempoet på skærmen. Hvis eleverne kan se hinanden på skærmen, er der garanti for et godt grin. Se videoen herunder eller læs om øvelsen her!