Julekalender 2021

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Bevægelsesjulekalender i december

I julemåneden er der atter bevægelsesjulekalender på programmet.

Julekalenderen består af en låge/QR-kode for hver skoledag i december. Bag lågen gemmer sig en video og tekstbeskrivelse af dagens brain break. På julekalenderen er der en kategoritavle, hvor man sammen med eleverne kan notere den bevægelseskategori, man vurderer dagens brain break tilhører. 

Brain break-videoerne offentliggøres her på siden dagen inden, den skal anvendes, klokken 10. Dvs. at hvis du scanner QR-koden for d. 2. december d. 1. december klokken 8, så fejler linket. Men scanner du QR-koden for d. 2. december d. 1. december klokken 10:01 - så kan du se øvelsen.

Julekalenderen er en hjælp til at skabe bevægelse i skoledagen.

I lærervejledningen til julekalenderen kan du læse om de fire kategorier for bevægelse, finde de "rigtige" svar for hvilken kategori dagens brain break hører til og hvordan du med eleverne kan samtale og vurdere dagens brain break i forhold til kategorierne.

OBS:

Pga hjemsendelse af alle elever fra og med den 15. dec. har vi ændret de sidste låger i kalenderne, så de kan gennemføres bag skærmen (alene) derhjemme.

Herunder finder du de ændrede kategorier, som de nye brain breaks tilhører:

Den 16. dec: Puls (+koncentration og opmærksomhed)

Den 17. dec: Puls (+koordination)

Den 20. dec: Puls (+koncentration og opmærksomhed) 

Den 21. dec: Puls (+koordination)

 

Hvis du ikke fik bestilt bevægelsesjulekalenderen, så kan du printe den her.

 

 

Find øvelserne fra 2020 i vores Brain Breaks database her