Julekalender 2021

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Bevægelsesjulekalender i december

I julemåneden er der atter bevægelsesjulekalender på programmet.

Julekalenderen består af en låge/QR-kode for hver skoledag i december. Bag lågen gemmer sig en video og tekstbeskrivelse af dagens brain break. På julekalenderen er der en kategoritavle, hvor man sammen med eleverne kan notere den bevægelseskategori, man vurderer dagens brain break tilhører. 

Brain break-videoerne offentliggøres her på siden dagen inden, den skal anvendes, klokken 10. Dvs. at hvis du scanner QR-koden for d. 2. december d. 1. december klokken 8, så fejler linket. Men scanner du QR-koden for d. 2. december d. 1. december klokken 10:01 - så kan du se øvelsen.

Julekalenderen er en hjælp til at skabe bevægelse i skoledagen.

I lærervejledningen til julekalenderen kan du læse om de fire kategorier for bevægelse, og hvordan du med eleverne kan samtale og vurdere dagens brain break i forhold til kategorierne.

Hvis du ikke fik bestilt bevægelsesjulekalenderen, så kan du printe den her.

Har du bestilt julekalenderen? Julekalenderne lander på skolerne i løbet af uge 47. 

 

Find øvelserne fra 2020 i vores Brain Breaks database her