Julekalender 2022

Kom hurtigt i gang
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Bevægelsesjulekalender i december

Julekalenderen er en inspiration til at skabe bevægelse i skoledagen. I år er julekalenderen digital, og skal derfor ikke bestilles fysisk - blot tilmeldes online.

(Ser du ikke nogen tilmeldingsformular herunder? Prøv at klikke her eller skriv til os på kommunikation@skoleidraet.dk og oplys om flg.: Skolenavn, fornavn, efternavn, mail og antal klasser, hvor du vil benytte julekalenderen - så tilmelder vi dig)

Når du har tilmeldt dig online, får du en mail, der giver dig adgang til julekalender-universet, hvor alle jule-brain breaks vil blive offentliggjort i løbet af december.

Du modtager desuden i mailen en plakat, du kan printe ud og hænge op i klassen. På denne måde synliggøres bevægelsesindsatsen, mens julekalenderen ligger digitalt.

Du modtager også en vejledning, der giver dig en kort intro til, hvordan du og dine elever får mest muligt ud af julekalenderen. Her tilhører desuden en kategoritavle, hvor I i klassen kan notere den bevægelseskategori, I vurderer, at dagens brain break tilhører.