Om Sæt Skolen i Bevægelse

Inspiration til bevægelse i de boglige fag
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis øvelsesdatabase

  Dyk ned i øvelsesdatabasen og find mere end 150 konkrete øvelsesforslag til alle klassetrin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark.

  Øvelsesdatabase
 • Book et kursus

  Kom på kursus i bevægelse i undervisningen. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Bevægelse i undervisningen

Hvad er Sæt Skolen i Bevægelse?

Sæt Skolen i Bevægelse er et af de mest udbredte og anvendte tilbud i Dansk Skoleidræt. Indsatsen leverer konkrete øvelser, materiale og inspiration til bevægelse i undervisningen. Dette sker bl.a. gennem det ugentlige nyhedsbrev ”Ugens Øvelse” med mere end 7.000 modtagere og gennem en øvelsesdatabase spækket med brain breaks og faglige øvelser til alle klassetrin og stort set alle fag. Desuden er den årlige bevægelsesjulekalender fra Sæt Skolen i Bevægelse altid en stor succes. I 2019 fik mere end 120.000 elever på mere end 950 skoler sat fut i julemåneden med den daglige bevægelsesaktivitet.

Sæt Skolen i Bevægelse arrangerede i 2019 for andet år i træk Masterclass, der er et netværk for lærere og pædagoger, der varetager funktionen som bevægelsesvejleder eller bevægelseskoordinator på skolerne. Her fik de deltagende ny viden, sparring og rig mulighed for at nørde i bund med deres fælles passion.

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af masterclass-netværket eller bare vil læse mere om netværket, kan du gøre det her.

Her ser du et eksempel på en af de mange brain breaks, der er udviklet til Sæt Skolen i Bevægelses øvelsesdatabase.