Aktiviteter og forløb

Få mere inspiration
 • Brug Minimotorik i bevægelsesbånd

  Bliv inspireret af Mini-motorik-konceptet og materialerne hertil. Målgruppen for Mini-motorik er førskole- og indskolingsbørn.

  Inspiration og materialer
 • Bestil motorik-materialer

  Køb Mini-motorik hæfte, aktivitetskort eller Skolesport MOTORIK. Det hele er supernemt at gå til.

  Webshop
 • Kurser i motorik

  Se vores udvalg af kurser for elever og lærere. Meld dig til et kursus eller bestil et kursus til din skole.

  Kurser

Aktiviteter og forløb

Her på siden kan du downloade aktiviteter til fem ugers forløb. Det er vigtigt med stor variation i aktiviteterne, for at ramme så mange børn (og voksne) som muligt. Der findes i alt fem temaer; Puls freestyle, Dans med power, Leg med terninger, Run for fun og Forhindringsbaner. Hvert tema har fem aktiviteter.  

Erfaring viser at det er godt at blande aktiviteter sådan, at der er et nyt tema hver dag. Fx Puls freestyle hver mandag, Dans med power hver tirsdag, Forhindringsbaner hver onsdag osv. Så har børn med forskellige præferencer noget at se frem til hver uge. 

I kan også lave det samme tema i en hel uge, og skifte tema ugen efter. 

Inddrag børnene

Det er en rigtig god idé at inddrage børnene så meget som muligt. Sæt aktiviteter i gang og spørg efter deres gode ideer til justeringer, udviklinger eller ændringer af aktiviteten.

Brug tid på evaluering i slutningen af hvert bevægelsesbånd ved at stille nogle kegler op i en række, der viser en skala (1-5). Spørg børnene: "hvor meget power var der i dag?", "hvor sjovt var det i dag?", "hvor meget power gav du i dag?" - på en skala fra 1 til 5, hvor 1 er meget lidt og 5 er rigtig meget. Lad børnene stille sig hen til den kegle, som er deres svar.