Aktivitet med afstand - nye øvelser i indbakken hver uge

Glade skolebørn 2020
 • Øvelser med fagligt indhold

  En række tilpassede øvelser, der kobles til det faglige indhold i dit fag, så du både kan have faglig undervisning og bevægelse udendørs i samme aktivitet.

  Faglige øvelser
 • Brain Breaks (videoer)

  Alle vores corona-venlige aktiviteter fra "Dagens Bevægelse" på facebook samlet på én youtube-playliste.

  Brain Breaks - youtube playliste
 • Dans og børneyoga

  Tre film á 25-30 minutter, hvor eleverne kan følge med Thea eller Signe, som guider dem igennem enten dans eller børneyoga.

  Dans og børneyoga
 • Idrætsundervisning

  Fire rigtig gode aktiviteter fra materialet Medspil - boldspil for alle, som er tilpasset sundhedsstyrelsens anbefalinger.

  Idrætsundervisning

Aktivitet med afstand

I Aktivitet med afstand giver Dansk Skoleidræt dig sjove og  og lærerige bevægelsesaktiviteter, som tager højde for Sundhedsstyrelsens anbefalinger, direkte i indbakken hver uge. Materialerne til projektet udvikles løbende, så de altid er opdaterede i forhold til de gældende krav den uge, de sendes ud.

Har din skole Legepatrulje, kan I også se frem til gratis online-events , hvor kun jeres elever klædes på til at kunne fortsætte det gode arbejde trods Covid-19.

Der vil også blive afholdt en række webinarer i Aktivitet med afstand, der på den ene eller anden måde inspirerer til at holde fast i bevægelse i den forandrede skoledag og lægger op til interageren og dialog.

Du finder mere om de ugentlige øvelsespakker, Legepatruljemøder og webinarer i menuen til venstre.

God fornøjelse!

Aktivitet med afstand er udviklet af Dansk Skoleidræt og støttet af Nordea-fonden.