Inspirations-webinarer

Find øvelserne her!
 • Øvelser med fagligt indhold

  En række tilpassede øvelser, der kobles til det faglige indhold i dit fag, så du både kan have faglig undervisning og bevægelse udendørs i samme aktivitet.

  Faglige øvelser
 • Brain Breaks (videoer)

  Alle vores corona-venlige aktiviteter fra "Dagens Bevægelse" på facebook samlet på én youtube-playliste.

  Brain Breaks - youtube playliste
 • Dans og børneyoga

  Tre film á 25-30 minutter, hvor eleverne kan følge med Thea eller Signe, som guider dem igennem enten dans eller børneyoga.

  Dans og børneyoga
 • Idrætsundervisning

  Fire rigtig gode aktiviteter fra materialet Medspil - boldspil for alle, som er tilpasset sundhedsstyrelsens anbefalinger.

  Idrætsundervisning

Få inspiration og stil spørgsmål på webinarer

Som en del af Aktivitet med afstand afholder Dansk Skoleidræt i løbet af projektets 10 uger 4 webinarer med forskellige fokus, der alle understøtter og motiverer til bevægelse. Her kan I som lærere og pædagoger interagere med Dansk Skoleidræt og stille alle de spørgsmål, I må have vedrørende bevægelse, idrætsfaget og retningslinjerne hertil.

Kommende webinarer

Brain breaks med afstand (0.-10. klasse)

Onsdag d. 28. oktober kl. 15.00

I dette webinar får du inspiration til, hvordan du kan lave forskellige typer Brain breaks – også under de nuværende omstændigheder. Der gives en introduktion til vores store øvelsesdatabase og den kommende (gratis) Bevægelsesjulekalender med nyudviklede Brain Breaks, der specifikt tager hensyn til corona-restriktioner.

Webinaret afholdes i samarbejde med Idrætsmødet.

Tilmeld dig webinaret her!

Vi tager forbehold for ændringer.


Afholdte webinarer

Bevægelse i fagene med afstand (5.-10. klasse)

Webinaret blev afholdt onsdag d. 21. oktober kl. 15.00

Få inspiration, råd og vejledning til, hvordan du kan fastholde og måske endda puste nyt liv i bevægelsen som en del af din undervisning på trods af corona-restriktioner. Ud over en række eksempler på gode aktiviteter for målgruppen vil Anebine give dig redskaber til, hvordan du selv kan tilpasse dine allerede velkendte aktiviteter, så de stadig kan anvendes under de nuværende omstændigheder.

Se power point præsentationen fra webinaret her!

Gense webinaret her!

Praksis og fagbegreber i idræt med afstand (4.-10. klasse)

Blev afholdt mandag d. 28. september kl. 15.00

I dette webinar giver Dansk Skoleidræts projektledere inspiration og vejledning til, hvordan du kan gennemføre en meningsfuld idrætsundervisning, når vi flytter undervisningen ind i hallen, men stadig er underlagt corona-restriktioner.

Helt konkret bliver du præsenteret for, hvordan du i praksis kan arbejde med temaet idræt og sundhed.

Webinaret afholdes i samarbejde med Idrætsmødet.

Se powerpoint præsentation fra webinaret her. 

Gense webinaret her.

Bevægelse i fagene (0.-5. klasse)

Blev afholdt torsdag d. 17. september 

Få inspiration, råd og vejledning til, hvordan du kan fastholde og måske endda puste nyt liv i bevægelsen som en del af din undervisning på trods af corona-restriktioner. Ud over en række eksempler på gode aktiviteter for målgruppen vil Thea give dig redskaber til, hvordan du selv kan tilpasse dine allerede velkendte aktiviteter, så de stadig kan anvendes under de nuværende omstændigheder.

Gense webinaret her

Aktivitet med afstand er udviklet af Dansk Skoleidræt og støttet af Nordea-fonden.