Aktivitet med afstand - nye øvelser i indbakken hver uge

Glade skolebørn 2020
 • Øvelser med fagligt indhold

  En række tilpassede øvelser, der kobles til det faglige indhold i dit fag, så du både kan have faglig undervisning og bevægelse udendørs i samme aktivitet.

  Faglige øvelser
 • Brain Breaks (videoer)

  Alle vores corona-venlige aktiviteter fra "Dagens Bevægelse" på facebook samlet på én youtube-playliste.

  Brain Breaks - youtube playliste
 • Dans og børneyoga

  Tre film á 25-30 minutter, hvor eleverne kan følge med Thea eller Signe, som guider dem igennem enten dans eller børneyoga.

  Dans og børneyoga
 • Idrætsundervisning

  Fire rigtig gode aktiviteter fra materialet Medspil - boldspil for alle, som er tilpasset sundhedsstyrelsens anbefalinger.

  Idrætsundervisning

Aktivitet med afstand

I Aktivitet med afstand giver Dansk Skoleidræt en hjælpende hånd til skoler, lærere og legepatruljer, så de kan fortsætte det gode arbejde med bevægelse i skoledagen under corona. Projektet er afsluttet i uge 44, men alle udsendte materialer kan findes på siden her.

I projektet blev der hver uge udsendt en online aktivitetspakke med sjove og lærerige bevægelsesaktiviteter til fagene, som tager højde for Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Materialerne blev udviklet løbende, så de altid var opdaterede i forhold til de gældende krav den uge, de blev sendt ud. 

I projektet blev der desuden afholdt gratis online-events for Legepatruljer, hvor eleverne i Legepatruljerne blev klædt på til at kunne fortsætte det gode arbejde trods Covid-19.

Endeligt blev der afholdt en række webinarer i Aktivitet med afstand, der på den ene eller anden måde inspirerer til at holde fast i bevægelse i den forandrede skoledag. Alle webinarerne blev optaget og kan genses.

Du finder mere om de ugentlige øvelsespakker, Legepatruljemøder og webinarer i menuen til venstre.

Aktivitet med afstand er udviklet af Dansk Skoleidræt og støttet af Nordea-fonden.