Online aktivitetspakker

Find øvelserne her!
 • Øvelser med fagligt indhold

  En række tilpassede øvelser, der kobles til det faglige indhold i dit fag, så du både kan have faglig undervisning og bevægelse udendørs i samme aktivitet.

  Faglige øvelser
 • Brain Breaks (videoer)

  Alle vores corona-venlige aktiviteter fra "Dagens Bevægelse" på facebook samlet på én youtube-playliste.

  Brain Breaks - youtube playliste
 • Dans og børneyoga

  Tre film á 25-30 minutter, hvor eleverne kan følge med Thea eller Signe, som guider dem igennem enten dans eller børneyoga.

  Dans og børneyoga
 • Idrætsundervisning

  Fire rigtig gode aktiviteter fra materialet Medspil - boldspil for alle, som er tilpasset sundhedsstyrelsens anbefalinger.

  Idrætsundervisning

Bevægelse med afstand direkte i mailindbakken

I ugerne 34-44 har vi hver uge udsendt en online øvelsespakke på mail som en del af projektet Aktivitet med afstand.

Pakkerne er sammensat forskelligt fra uge til uge og indeholder fx forslag til udendørs brain breaks, øvelser målrettet forskellige fag eller konkrete forslag til idrætsundervisningen. Alt har fokus på samvær med afstand, succesoplevelser med kroppen og relationer.

Alle øvelsespakker er sammensat på baggrund af tæt kontakt med skoler og interessenter, så indholdet bliver så relevant og praksisnært som muligt. Aktivitetspakkerne er udviklet ugen op til udsendelse, så de imødekommer de mest aktuelle udfordringer ud fra de gældende retningslinjer. Derfor kan du fx også møde forslag til aktiviteter til fjernundervisning i nogle af pakkerne.

 

Download alle ugepakkerne med direkte links til øvelserne her:

Uge 34             Uge 35            Uge 36            Uge 37

Uge 38             Uge 39            Uge 40            Uge 41

Uge 43             Uge 44

 

Efter projektets ophør udsender vi fortsat én ugentlig bevægelsesaktivitet til undervisningen. Ugens Øvelse udsendes hver mandag til din mail, og aktiviteterne veksler mellem forskellige fag og klassetrin. Du kan tilmelde dig Ugens Øvelse via formularen herunder:

Aktivitet med afstand er udviklet af Dansk Skoleidræt og støttet af Nordea-fonden.