Forår i trivsel

Sæt fokus på trivsel

Vi sætter dette forår fokus på trivsel med en række nedslag og tilbud. I kan stadig nå at være med i Klassedysten, at holde jeres egen trivselsdag eller at få besøg af Trivselskropset - læs mere herunder.

 

Klassedysten

I uge 16-20 giver vi klassens sammenhold et ekstra boost, når de kan deltage i klassedysten. Klassedysten er ugentlige konkurrencer og trivselsskabende aktiviteter, der laves med egen klasse, mens man samtidig kan konkurrere mod andre klasser ved at registrere sine resultater.

Klassedysten er for alle og kræver meget få rekvisitter. Det kan foregå både indendørs og udendørs. Klassen skal sammen løse nogle sjove udfordringer med idræt og bevægelse som omdrejningspunkt. Udfordringerne giver fællesskab i klassen, highfives og masser af smil på læben.

Læs mere om Klassedysten og se sidste års udfordringer her.

Trivselskorpset

Det er igen i år muligt at få besøg af Trivselskorpset på jeres skole. Korpset rykker ud på skoler landet over og giver eleverne et sjovt og anderledes afbræk. Formålet er at understøtte trivsel og fællesskab hos de unge mennesker via inkluderende aktiviteter, der giver anledning til snakke, smil, sammenhold, sved på panden og fælles oplevelser for både elever og pædagogisk personale.

Trivselskorpset kan bookes til mellemtrinnet eller udskolingen. Læs mere her!

Hold jeres egen trivselsdag

Holder I på jeres skole en trivselsdag, kan I her finde sociale og trivselsfremmende aktiviteter og inputs til at give eleverne fælles oplevelser gennem leg og bevægelse.

På siden her kan I finde forslag til dagsprogram samt et væld af aktiviteter til alle klassetrin, inden for tre forskellige temaer; Teamwork, Bolde i luften og Leg og tagfat. Aktiviteterne kan både bruges på selve trivselsdagen, men kan også trækkes frem på alle andre tidspunkter af året, hvor elevernes trivsel har brug for et boost.

Vi håber, at I får en sjov og fantastisk trivselsdag med klassen!

Gå direkte til trivsels-aktivitetsdatabasen her