Planlæg jeres temauge

Log ind på planlæggeren
  • Log ind på planlæggeren

    Gå direkte til vores planlægger, hvor du nemt sammensætter din skoles næste temauge - De eksisterende forløb er alle udarbejdet i samarbejde med en række lærere, samt projektprogrammet Sunde Børn Bevæger Skolen.

    Log ind på planæggeren
  • Bliv klogere på Sunde Børn Bevæger Skolen

    Læs mere om programmet Sunde Børn Bevæger Skolen, og hvilke andre projekter du og din skole kan være med i.

    Sunde Børn Bevæger Skolen

Hvad får jeg, når jeg tilmelder mig?

Når du tilmelder dig, får du fuld adgang til hele planlæggeren, alle forløb samt tilhørende arbejdsark. Så det er nemt at komme i gang med at planlægge jeres uge. Hvis I er flere lærere fra samme skole kan I, via jeres log in, dele skema(er) med hinanden - enten til inspiration eller hvis hele årgangen eller skolen skal have temauge sammen.

Der ligger i alt 19 forløb og et evalueringsforløb til fri afbenyttelse, når I er logget ind. Forløbene er inspireret af Dansk Skoleidræts projekter og spænder over aktive pauser, bevægelse i de boglige fag, sundhedsundervisning og hvordan transportvanerne er på jeres skole.

I planlæggeren er der også mulighed for at uploade jeres egne aktiviteter/forløb, så I kan kombinere de forløb, der allerede ligger der, med jeres egne.

 

Kan jeg bruge det i lige den uge jeg vil?

Ja selvfølgelig – planlæggeren er aktiv året rundt og der vil løbende komme opdateringer og helt nye forløb og aktiviteter. 

I er meget velkomne til at melde tilbage med gode ideer og inputs, så vi sammen kan udvikle og optimere planlæggeren.

 

 

”Temaugen.dk - sundhed og bevægelse” er en del af programmet Sunde Børn Bevæger Skolen, som er et samarbejde mellem TrygFonden og Dansk Skoleidræt. Det overordnede mål med programmet er, at flere børn og unge bevæger sig mere og grundlægger sunde vaner tidligt i livet.