Trivselsdagen 2023

Sæt fokus på trivsel på Skolernes Trivselsdag d. 3. marts

Holder I på jeres skole en trivselsdag, kan I her finde sociale og trivselsfremmende aktiviteter og inputs til at give eleverne fælles oplevelser gennem leg og bevægelse.

I kan finde tre forslag til dagsprogrammer i bunden af siden her, der er opdelt til hhv. indskoling og mellemtrin/udskoling. Derudover er der som noget helt nyt et program til personalegruppen.

Aktiviteterne findes på aktivitetsdatabasen.dk. Hvor du skal oprette en bruger, inden du kan se aktiviteten. Det er nemt og ligetil. Du kan også sammensætte dit eget program ved at søge eller filtrere på "trivsel", og derefter plukke i de mange trivselsfremmende aktiviteter.

Alle aktiviteter kan bruges på selve trivselsdagen, men kan også trækkes frem på alle andre tidspunkter af året, hvor elevernes trivsel har brug for et boost.   

Vi håber, at I får en sjov og fantastisk trivselsdag med klassen!

 

Program indskolingen Program mellemtrin/udskoling Program personale

Hvis I vil have kickstartet jeres trivselsdag, så send bud efter Trivselskorpset. Her kommer vi ud og kører et par fede og anderledes timer af med eleverne med fokus på sjov, bevægelse og trivsel. Læs mere her.