Bevægelse på Tværs 2022

Tilmeld dig her
  • Skal du med torsdag d. 29. september?

    Kom med og få en spændende og udbytterig dag. Vi opfordrer til at tage en kollega med. Det kan være en konsulent fra forvaltningen, en skoleleder, en lærer eller en pædagog, der også har fokus på bevægelsen i skolen.

    Tilmelding

Bevægelse på Tværs konference

For syvende år i træk inviterer Dansk Skoleidræt til en unik dag, hvor der bliver mulighed for at netværke og gå i dybden med arbejdet med at fremme mere og bedre bevægelse i skoledagen - på tværs af fagligheder og kommunegrænser. 

Igen i år udvides konferencens målgruppen, så de ansvarlige for bevægelsen på hver enkelt skole fra henholdsvis skoleledelsen og det pædagogiske personale ligeledes er meget velkomne. Erfaringerne viser nemlig, at samarbejdet på tværs af kommunale forvaltninger og skoler er helt afgørende for implementeringen af en varieret skoledag med mere sundhed, motion og bevægelse.

Deltagerne opfordres derfor til at tage en kollega med. Det kan være en konsulent fra forvaltningen, en skoleleder, en lærer eller en pædagog, der også har fokus på bevægelsen i skolen..

Læs mere om indholdet på konferencen i programmet, som du finder her!

Tilmeld dig Bevægelse på Tværs konferencen her!

Praktisk information - konferencen

Tid: Torsdag den 29. september 2022 kl. 9.00-15.30

Sted: Sinatur Hotel Storebælt, Østerøvej 121, 5800 Nyborg

Pris: 1.195,- + moms pr. person

Program: Program for Bevægelse på Tværs

Tilmeld dig konferencen her!

Se billeder fra konferencen 2019: