Forside/Nyheder/Dansk Skoleidræt med nye kompetencer

NyhederOrganisation

6. juni 2023

Dansk Skoleidræt med nye kompetencer

Over det seneste halve år – og lidt til – har vi haft glæden af at kunne byde en masse dygtige mennesker velkommen i organisationen. Hver og en er med til at styrke Dansk Skoleidræts arbejde med idræt og bevægelse i en varieret skoledag. Med undtagelse af nogle ganske få er de nye medarbejdere indtrådt i eksisterende stillinger, som andre er fratrådt.

Dansk skoleidræts medarbejdere

I juni startede Mie Damsted Jørgensen som projektmedarbejder. Mie har fra november 2022 til januar 2023 været i studiepraktik i Dansk Skoleidræt, hvor hun arbejdede med projektet FritterSport. Mie har en bachelor i Idræt og Sundhed fra SDU og har netop færdiggjort Den Sundhedsfaglige Kandidat. Hun er ansat i Dansk Skoleidræts bevægelsesteam, og vil bl.a. færdiggøre projektet FritterSport, arbejde med projektet Motorik i indskolingen og være tilknyttet Legepatruljen.

I maj startede Klaus Sig Larsen som projektleder. Klaus er uddannet cand.scient. i Idræt og Sundhed fra SDU og har efterfølgende uddannet sig til lærer. Han har de sidste 8 år arbejdet på en folkeskole i Odense i forskellige roller, og de sidste 3 år som lærer i udskolingen. Gennem årene har han haft stort fokus på idræt og bevægelse og var bl.a. en del af projektet iMOOW!. Klaus skal primært arbejde med projektet Motorik i indskolingen samt Skolernes Motionsdag

I marts startede Sebastian Bærnthsen som politisk medarbejder. Sebastian kommer fra en stilling på Christiansborg, hvor han var ansat for Venstres tidligere idrætsordfører, Sten Knuth. Sebastian skal være med til at varetage Dansk Skoleidræts politiske interesser. Han har en cand.scient.pol fra Aarhus Universitet og har arbejdet med politik i mange år.

I marts startede Christian Røj Voldby i en stilling som videns- og udviklingskonsulent. Christian har en uddannelsesbaggrund fra Idræt og Sundhed på SDU. Her har han efterfølgende arbejdet med forskning og undervisning med fokus på idrætspædagogik, læring og organisationsudvikling. Christian har arbejdet med udvikling og evaluering af indsatser med fokus på trivsel, samarbejde og deltagelse for både børn og unge – i flere forskellige arenaer. Han vil primært understøtte Dansk Skoleidræts arbejde med nye projekter samt evalueringer af vores nuværende indsatser.

I februar startede Line Sønderup Hansen som projektmedarbejder. Line kommer med erfaring på specialområdet, både i skole- og foreningsregi. Line har som uddannelse en bachelor i Idræt og Sundhed fra SDU, og har i mange år arbejdet med at forbedre flere børn og unges muligheder for deltagelse i bevægelse, idræt og idrætsfritidstilbud. Hun har tidligere været tilknyttet Dansk Skoleidræt i tidsbegrænset ansættelse.

I november startede Ulrik Sundahl Sørensen som organisations- og turneringskoordinator. Ulrik er uddannet indenfor offentlig administration og har mange års erfaring med administrativt arbejde, kommunikation og projektledelse. Ulrik skal bruge sin mangeårige erfaring med stævne- og turneringsplanlægning til at sikre, at Dansk Skoleidræt har tidssvarende og kvalitative stævne- og turneringstilbud, som kan dække det behov, der efterspørges blandt skoler og kredse. Han skal ligeledes understøtte det organisatoriske arbejde.

I oktober startede Helene Gudiksen i Dansk Skoleidræts administration. Helene kommer fra en stilling som administrator på et regionalt spillested i Hillerød. Før det var hun i mange år ansat på Det Kongelige Teater, senest som producent og administrativ medarbejder i Operaen. Helene er oprindeligt uddannet i Musik og teater fra KUA, og har dertil en uddannelse indenfor projektledelse. Helenes arbejdsområder er kursusadministration, understøttende projektarbejde samt daglige administrative opgaver.

Relaterede nyheder

Søgning