Fakta om Gåbus

Kom hurtigt i gang!
 • Få Gåbus på besøg

  Projektledelsen deltager gerne med oplæg om Gåbus - f.eks. på et skolebestyrelsesmøde. Book et møde eller ring og hør nærmere om mulighederne hos jer.

  Book et besøg
 • Interesseret i Gåbus?

  Gåbus på din skole? Med Gåbus-app`en får du som skole og forælder besked, når børnene er sikkert fremme. Vis din interesse her.

  Opret dig her
 • Gratis kursus og ekstra udstyr

  Med Gåbus får du gratis kurser og en komplet opstartspakke med obligatorisk udstyr. Bliv inspireret og find ekstra udstyr til Gåbus her.

  Webshop

Gåbus i tal

Lige nu går mere end 600 passagerer og 600 chauffører sammen i skole med Gåbus. De små og store ben har tilsammen gået 81.000 km - så tæt på to gange rundt om jorden. Gåbus er siden 2012 igangsat på 76 skoler rundt omkring i landet, og flere er på vej! Gåbus er udbredt i bl.a. Odense, Fredericia, Aarhus, Slagelse, Aabenraa, Viborg, Roskilde og Aalborg Kommune.

Gåbus er støttet af TrygFonden og er en del af programmet Sunde Børn bevæger Skolen, som er et samarbejde mellem TrygFonden og Dansk Skoleidræt. Det overordnede mål med programmet er, at flere børn og unge bevæger sig mere og grundlægger sunde vaner tidligt i livet.

Gåbus modtog i 2014 Fodgængerprisen for gavnlig effekt inden for kerneområderne: Trafiksikkerhed, trivsel og læring.