Sådan får I Gåbus

Kom hurtigt i gang!
 • Få Gåbus på besøg

  Projektledelsen deltager gerne med oplæg om Gåbus - f.eks. på et skolebestyrelsesmøde. Book et møde eller ring og hør nærmere om mulighederne hos jer.

  Book et besøg
 • Interesseret i Gåbus?

  Gåbus på din skole? Med Gåbus-app`en får du som skole og forælder besked, når børnene er sikkert fremme. Vis din interesse her.

  Opret dig her
 • Gratis kursus og ekstra udstyr

  Med Gåbus får du gratis kurser og en komplet opstartspakke med obligatorisk udstyr. Bliv inspireret og find ekstra udstyr til Gåbus her.

  Webshop

Gåbus er gratis

Det koster ikke noget at sætte gang i og have en Gåbus på skolen. Gåbus afholder gratis superbruger- og chaufførkurser for tovholdere og chauffører. Så er jeres skole godt klædt på til at få gang i "gåbenene" og Gåbus.

Gåbus er kun et klik væk. Opret dig her eller via Gåbus-app´en på din smartphone. Når du har oprettet dig og vist din interesse, kontakter vi dig - og så er du i gang med Gåbus. Projektlederne deltager gerne på et møde med oplæg omkring mulighederne for Gåbus hos jer. 

Gåbus-app: Android og iPhone.

Gåbus på flere måder

I kan organisere Gåbus på flere forskellige måder afhængig af skolens ønsker og vilkår. Gåbus kører i dag som enkeltskoler, som en del af et kommunalt samarbejde og som et forældredrevet initiativ. Fælles for modellerne er, at det er gratis, og det er let komme i gang.

Interesseret i at høre mere om Gåbus? Skriv eller ring til os her