Skole OL

OL i børnehøjde

Skole OL er Danmarks officielle olympiske skoleaktivitet for børn bestående af klassekonkurrencer i forskellige sportsgrene for 4. – 8. klassetrin.

Der konkurreres i Atletik, Bordtennis, Bowling, Bueskydning, Cross, O-løb, Roning, Svømning og Triatlon. Parasport indgår også i Skole OL, så børn med fysiske udfordringer kan konkurrere på lige fod med deres klassekammerater. Fælles for alle sportsgrene i Skole OL er, at det er HELE klassen, der konkurrerer sammen som et hold, og Skole OL efterlever de tre børneolympiske værdier: fællesskab, færdighed og fairplay.

Læs om alle Skole OL sportsgrenene og find masser af undervisningsmateriale

Fra august 2019 til maj 2020 afholdes de indledende lokalstævner, som arrangeres af lokale idrætsforeninger og skoler over hele Danmark. Herfra kvalificerer de bedste klasser sig til Skole OL Finalen i Aarhus den 16-19. juni 2020.

Husk det er gratis at deltage i Skole OL. Læs meget mere her.

I kan deltage i konkurrencen om Skole OL finalepladser på forskellige måder afhængig af sportsgrenen. I kan konkurrere i idrætsundervisningen på jeres skole, eller I kan vælge at konkurrere ved et af de mange lokalstævner. Se alle stævnerne her.

Tilmeld Jer her

Danmarks Idrætsforbund og Dansk Atletik Forbund står bag Skole OL, med støtte fra Nordea-fonden, TrygFonden og Aarhus kommune.

Læs mere på www.skoleol.dk

Yderligere information, så kontakt: