Ny inspiration til idrætsundervisningen

Tilmelding og program

 

Styrk idrætsfaget og opbyg et stærkt netværk 

Idrætslærernes Forum er konferencen, som samler idrætslærere fra hele landet til to dage spækket med teoretiske og praktiske workshops, som alle bidrager med ny inspiration til idrætsundervisningen i skolen - uanset om man underviser i indskolingen, på mellemtrinnet eller i overbygningen.

Siden 1999 har Idrætslærernes Forum budt på masser af faglig inspiration, værktøjer og metoder til at løfte idrætsfaget og samtidigt skabt et solidt netværk blandt idrætslærere over hele landet. Idrætslærernes Forum afholdes både øst og vest for Storebælt, så du kan vælge det sted, der er tættest på dig.

Hvad får du ud af at deltage i Idrætslærernes Forum?

Du får mulighed for at møde andre idrætslærere, udveksle erfaringer, dele viden og skabe netværk på tværs af landet. Programmet er sammensat så alle, der arbejder med idrætsfaget, kan deltage i workshops, der passer til deres årgange og interesser. Er du idrætslærer i grundskolen, eller underviser du og har interesse for idrætsfaget i skolen, så er Idrætslærernes Forum helt sikkert noget for dig.

To fantastiske og udbytterige dage med idrætsfaget i centrum

Igen i 2020 afholdes Idrætslærernes Forum to steder i landet, så rigtig mange idrætslærere kan få inspiration til og ny viden om idrætsfaget. Program, pris og beskrivelser af workshops kan læses i invitationen herunder.

Datoer for 2020 er:

Vejen den 1.-2. oktober 2020

Ringsted den 22-23. oktober 2020

Vi ses til to fantastiske og udbytterige dage med idrætsfaget i centrum.

Læs programmet for Idrætslærernes Forum 2020 her.

Materialer fra Idrætslærernes Forum

Størstedelen af de gode oplæg fra instruktører og oplægsholdere fra Idrætslærernes Forum 2018 og 2019 ligger til frit download. Du kan hente det hele her!

Find materialer fra Idrætslærernes Forum her.