Forside/Nyheder/Kom til reception i Skoleidrættens Hus

NyhederOrganisation

6. september 2023

Kom til reception i Skoleidrættens Hus

Vær med, når vi torsdag d. 14. september fra kl. 14-16 holder reception og officiel åbning af Skoleidrættens Hus. Vi glæder os til at se samarbejdspartnere, venner af huset, frivillige i organisationen, interesserede fra lokalområdet – og ja faktisk alle, der har lyst til at kigge forbi.

Skoleidrættens hus

I starten af året etablerede vi Skoleidrættens Hus. Et sted med indbydende rammer og aktiviteter, som får stedet til at summe af liv, og som aktivt synliggør organisationens virke med et mødested for alle aktører i Danmark, der arbejder med skole, børn og idræt – organisationens mange frivillige såvel som alle de eksterne samarbejdspartnere.

Og nu skal det fejres! Det gør vi ved at åbne dørene til huset, og invitere alle, der har lyst indenfor. Vi står klar til at tage imod jer med mulighed for rundvisning, korte oplæg, bevægelse og lidt til ganen.

Vi vil rigtig gerne have, at der er mundgodt nok til alle, derfor beder vi om tilmelding til receptionen.

Et hus i bevægelse
Skoleidrættens Hus er ikke bare et nyt kontor for sekretariatets godt 25 medarbejdere. De nye rammer bliver i lige så høj grad anvendt til kurser, workshops, konferencer, eksterne møder, aktive pauser og meget mere. Det er et hus, hvor der er rum til udfoldelse, kreative processer og ikke mindst rigtig gode vilkår for alternative mødeformer og bevægelse.

Huset er et af mange nye tiltag fra Dansk Skoleidræt, der også tidligere i år kunne præsentere nyt logo og ny visuel identitet.

– Dansk Skoleidræt skaber dagligt smil og røde kinder for tusindvis af skoleelever gennem vores arbejde med at skabe mere og bedre idræt og bevægelse i skolen. Det er vi stolte af, og det vil vi gerne være endnu mere tydelige omkring. Derfor er vi enormt glade for, at der er opstået en mulighed for at flytte ind i en helt unik bygning. Skabelsen af Skoleidrættens Hus er endnu et skridt for Dansk Skoleidræt. Vi har mange ting i støbeskeen og store planer for fremtiden, siger generalsekretær i Dansk Skoleidræt, Bjørn Friis Neerfeldt.

Hold dit møde i Skoleidrættens Hus
Vil du holde dit næste møde centralt i landet i inspirerende omgivelser, så book et mødelokale i Skoleidrættens Hus. Vi tilbyder forskellige forplejningspakker og sørger for, at du ikke skal gøre andet end at være fuldt tilstede i dit møde og ellers bare nyde omgivelserne.

Reception i Skoleidrættens Hus

  • Torsdag d. 14. september fra kl. 14-16 holder Dansk Skoleidræt reception og officiel åbning af Skoleidrættens Hus.
  • Adressen er Nørrevoldgade 37, 5800 Nyborg.
  • Receptionen er åben for alle.
Invitation

Relaterede nyheder

Søgning