Forside/ /Floorballdag for 4. – 6. klasser

Kredsaktiviteter

Floorballdag for 4. – 6. klasser

Aktivitetsinformation

Lokation

Herlufmaglehallen

Startdato

6. mar. 2025 09:00

Slutdato

6. mar. 2025 09:00

Tilmeldingsfrist

29. aug. 2024

Klasse

4. klasse, 5. klasse, +1

Stævneansvarlig

Stig Andersen stig1806@icloud.com tel:31776798

Gem aktiviteten til
senere

Indholdsbeskrivelse
 

Vi spiller 4 vs. 4 på lille bane (ca. 9×18 m) og uden målmand, da der spilles på små mål. Det er tilladt at have udskiftere med, men da kampene ikke er så lange, vil det som regel være nok med en eller to udskiftere. Det er sjovere at spille end at stå og kigge på. Derudover deler vi stævnet op i en række for drenge og en række for piger. Vores erfaring siger, at flere piger har lyst til at spille med når det ikke er mod drengene.
 
Alle hold skal have et navn. Det må gerne være sjovt og kreativt, og gerne være nemt genkendeligt. Der vil være sendt kopier af kampprogrammet, som lærerne skal sørge for at medbringe og derefter hjælpe med til at få børnene ud på banen på de rigtige tidspunkter.
 
Der vil være stave og bolde på hver bane, men kun til dem, der er på banen. Det er derfor vigtigt at tingene samles og lægges tilbage, når kampen slutter, så næste kamp kan blive afviklet.
 
Til kampene vil der være en kampansvarlig. Denne person skal sikre at stavene kun bliver brugt til at spille floorball med og holde styr på, hvem der vinder og hvor mange mål, der bliver scoret. Den kampansvarlige vil være en person fra HG/Næstved Dragons.
 
Vi ser frem til en dag med en masse floorball og glade børn.

Søgning