Forside/ /Fodtennis 7.-8. klasser

Kredsaktiviteter

Fodtennis 7.-8. klasser

Aktivitetsinformation

Lokation

Bülowshallen, Frederiksberg

Startdato

3. okt. 2023 10:00

Slutdato

3. okt. 2023 15:00

Tilmeldingsfrist

19. sep. 2023

Klasse

7. klasse, 8. klasse

Gem aktiviteten til
senere

Invitation til skolestævne i Fodtennis

 

Fodtennis Danmark og Dansk Skoleidræt Kbh Omegn afholder sammen et fodtennis-stævne for alle 7. og 8. Klasser i Albertslund. Det bliver en dag hvor i får lov til at prøve kræfter med en forholdsvis ny sport i Danmark, og vi kan garantere for en sjov og hyggelig dag i sportens tegn. Der vil på dagens være fælles opvarmning samt introduktion til spillet og reglerne.

Stævnet finder sted Tirsdag d. 3. oktober 2023 kl. 10.00-15.00 i Bülowshallen på Frederiksberg. Stævnet er gratis for alle medlemmer af Dansk Skoleidræt.

Alle lærer i de tilmeldte klasser tilbydes en online-workshop hvor regler, teknik og undervisningsmateriale gennemgås, således at man kan arbejde videre med det i idrætsundervisningen. Denne workshop vil ligge efter sommerferien 2022 – i vil høre mere om dette senere. Der er ligeledes mulighed for at tilkøbe et 4-ugers undervisningsforløb hvor en instruktør kommer ud og underviser (ønskes der yderligere information om dette, rettes henvendelse til Kontor@fodtennis.dk).

For at sikre så ligeværdige kampe som muligt, og sikre at alle får en god oplevelse med sporten, skal klassen inddeles i kategorierne A (elever med bolderfaring), og B (elever uden særlig bolderfaring) og efterfølgende inddeles i hold af 4 personer. Hvert hold vinder point til klassen, og den klasse der får flest point vinder stævnet. Derudover er der en præmie til det hold der er bedst til at heppe og som samtidigt udviser størst fairplay – både for med og modspillere.

Information omkring turneringsstrukturen og et reglement sendes ud senere til de tilmeldte klasser. Vi laver selvfølgelig et reglement hvor alle kan være med. I turneringen vil lærer og elever sammen dømme kampene – dette kommer der også mere information om senere.

Medbring til dagen: madpakke, vand, indendørs sko og tøj man kan bevæge sig i (Obs. Der er mulighed for at købe mad, drikke, kaffe i cafeteriet i løbet af dagen)

Tilmelding her på hjemmesiden senest d. 19/9 2023. Husk:

  • Skolens navn
  • Klassens navn
  • Kontaktoplysninger på den ansvarlige lærer
  • Antal hold i hver kategori

 

Se og læs mere omkring fodtennis på www.fodtennis.dk eller på vores Youtube-kanal: Fodtennis Danmark – YouTube for inspiration.

Ved spørgsmål er i meget velkomne til at kontakte projektleder Camilla Friberg på mail: Kontor@fodtennis.dk

Vi glæder os helt vildt til en dejlig dag, og håber at klasserne får en god oplevelse med sporten

😊

Mvh                                                       

Fodtennis Danmark                                      

Søgning