Forside/ /Kidsvolley på græs

Kredsaktiviteter

Kidsvolley på græs

Aktivitetsinformation

Lokation

Tingagerskolen

Startdato

3. sep. 2024 09:00

Slutdato

3. sep. 2024 12:15

Tilmeldingsfrist

21. aug. 2024

Klasse

2. klasse, 3. klasse

Stævneansvarlig

Randi Fechtenburg randi@daskfyn.dk 2929 5871

Gem aktiviteten til
senere
Tilmeld aktivitet

Kom og vær med til et kidsvolleystævne

I skal bare tilmelde jeres klasse, så vil vi give dem en super oplevelse, hvor de kommer til at dyste mod andre klasser. Drenge og piger spille på samme hold.

Kidsvolley Level 1

Vi spiller på level 1. På level 1 kastes over nettet. Der roteres efter hvert kast. 3 bolde grebet i træk befrier de ”døde” spillere. Hvis I eller jeres elever ikke har kendskab til Kidsvolley på forhånd betyder det ikke spor. Spillet er meget nemt, og vi lærer det hurtigt i fællesskab, når I kommer til stævnet.

Læs mere om skolereglerne her: http://uvolley.dk/9-skolevolley/19-skole-regler

SE HER… Har I lyst til at få en volleyballspiller ud på skolen inden stævnet så kontakt Henrik fra Midtfyns Volleyball Klub, han kommer gerne ud og viser jer reglerne og laver lidt sjov undervisning sammen med jeres elever.
Ring eller mail til Henrik og lav en aftale på mobil 4098 3512  eller mail henrik_obj@hotmail.com

BEMÆRK:
Såfremt din skole ikke er medlem af Dansk Skoleidræt Kreds Fyn, vil der blive opkrævet et deltagergebyr på kr. 500,- pr. hold.
Bliv medlem ved at kontakte forperson eller kasserer – find dem her.

Ved afbud senere end to uger før stævneafviklingen, og/eller hvor et afbud medfører ændringer i et allerede udarbejdet program, opkræves kr. 200,- pr. hold, der meldes afbud for.

Skulle du have spørgsmål, så smid en mail til den stævne-/aktivitetsansvarlige eller en fra Dansk Skoleidræt Kreds Fyns bestyrelse.

Søgning