Forside/ /Skolernes Atletikstævne 6.årgang – Skoleåret 2024/25

Skolernes Atletikstævne 6.årgang – Skoleåret 2024/25

Aktivitetsinformation

Lokation

Køge Stadion

Startdato

18. sep. 2024 09:00

Slutdato

15. sep. 2024 15:00

Tilmeldingsfrist

19. aug. 2024 23:00

Klasse

6. klasse

Stævneansvarlig

Jørgen Erik Christensen joergenerik@yahoo.com 28 79 27 02

Gem aktiviteten til
senere

Skolernes Atletikstævne – 6. årgang

Køge Stadion, Ved Stadion, 4600 Køge 

Den 18. september 2024

(Ved få tilmeldinger vil stævnet blive afholdt sammen med 7. klasserne den 19.september 2024)

Stævneledere: Jørgen Erik Christensen og Janne Juhl Prip

Efter flere år med rigtig mange tilmeldinger til 6.-7. klasses stævnet i atletik vil vi igen i år forsøge at afholde et stævne for 6. klasser og et andet for 7. klasser. Såfremt det viser sig at der ikke er flere tilmeldte end at stævnerne kan slås sammen til ét stævne, vil det blive den 20. september 2023.

Der tilbydes følgende:

Et fantastisk hyggeligt og godt stævne på et flot atletikstadion.

Dine elever behøver ikke at være verdensmestre på forhånd. Bare de ved at man sætter af på et ben i højdespring, og ellers har prøvet de enkelte discipliner, så er der også plads til dem.

Ud over at deltage i konkurrencen kan man også bruge resultaterne til atletikmærket, som er en rigtig god motivation for eleverne.

Du må meget gerne stille med flere hold fra samme klasse/idrætshold. Bemærk dog at vi forventer, at der er en lærer med pr. hold, sådan at vi kan få dækket alle dommertjanser. Jo flere vi er – jo flere er der til at dele opgaverne.

Det er rigtig vigtigt, at du læser reglerne for antal discipliner den enkelte elev mindst og maximalt må deltage i, grundigt igennem, da de kan være lidt indviklede. Hvis det er for svært at forstå, må du meget gerne kontakte os.

Der dannes hold af a) piger – b) drenge.

Et hold består af minimum 9 elever.

Hver deltager på holdet skal deltage i en af de individuelle øvelser, og må kun deltage i maximalt 2 af de individuelle øvelser.

Øvelsesrækken er som følger:

  • PIGER: 80 m, 800 m, længdespring (med afsætszone), højdespring, kuglestød(3 kg.) og spydkast (400 g). I alle disse øvelser deltager 3 elever fra hvert hold. Desuden 4 * 100 meter stafet.
  • DRENGE: 80 m, 800 m, længdespring(med afsætszone ), højdespring, kuglestød(4 kg.) og spydkast(400 g ). I alle disse øvelser deltager 3 elever fra hvert hold. Desuden 4 * 100 meter stafet.

Bemærk:

Hvis I ønsker at deltage med flere hold skal der være mindst 1 lærer pr. hold af hensyn til dommervirksomheden. I kan dog medbringe ældre elever der kan være hjælpere ved disciplinerne, men de skal kunne klare at arbejde disciplineret med opgaven. (Vi forsøger dog at få andre til at hjælpe med en del af dommertjanserne)

NB:Ved afbud efter stævneplanlægningen, vil skolen få tilsendt en regning på de udgifter der måtte være i forbindelse med afbuddet.

Søgning