Forside/ /Skolernes Atletikstævne 7.årgang – Skoleåret 2024/25

Skolernes Atletikstævne 7.årgang – Skoleåret 2024/25

Aktivitetsinformation

Lokation

Køge Stadion

Startdato

19. sep. 2024 09:00

Slutdato

19. sep. 2024 15:00

Tilmeldingsfrist

19. aug. 2024 23:00

Klasse

7. klasse

Stævneansvarlig

Jørgen Erik Christensen joergenerik@yahoo.com 28 79 27 02

Gem aktiviteten til
senere

Skolernes Atletikstævne – 7. årgang

Køge Stadion, Ved Stadion,4600 Køge 

Den 19. september 2024

Stævneledere: Jørgen Erik Christensen og Janne Juhl Prip

Der tilbydes følgende:

Et fantastisk hyggeligt og godt stævne på et flot atletikstadion.

Dine elever behøver ikke at være verdensmestre på forhånd. Bare de ved at man sætter af på et ben i højdespring, og ellers har prøvet de enkelte discipliner så er der også plads til dem.

Ud over at deltage i konkurrencen kan man også bruge resultaterne til atletikmærket, som er en rigtig god motivation for eleverne.

Du må meget gerne stille med flere hold fra samme klasse/idrætshold. Bemærk dog, at vi forventer at der er en lærer med pr. hold, sådan at vi kan få dækket alle dommertjanser. Jo flere vi er – jo flere er der til at dele opgaverne.

Vinderne vil kvalificere sig til DM finalestævnet, der normalt afvikles i juni måned.

Det er rigtig vigtigt, at du læser reglerne for antal discipliner den enkelte elev mindst og maximalt må deltage i, grundigt igennem, da de kan være lidt indviklede. Hvis det er for svært at forstå, må du meget gerne kontakte os.

Der dannes hold af a) piger – b) drenge.

Et hold består af minimum 9 elever.

Hver deltager på holdet skal deltage i en af de individuelle øvelser, og må kun deltage i maximalt 2 af de individuelle øvelser.

Øvelsesrækken er som følger:

PIGER: 80 m, 800 m, længdespring (med afsætszone), højdespring, kuglestød (3 kg.) og spydkast (400 g). I alle disse øvelser deltager 3 elever fra hvert hold. Desuden 4 * 100 meter stafet.

DRENGE: 80 m, 800 m, længdespring (med afsætszone), højdespring, kuglestød (4 kg.) og spydkast (400 g). I alle disse øvelser deltager 3 elever fra hvert hold. Desuden 4 * 100 meter stafet.

Bemærk:

Hvis I ønsker at deltage med flere hold skal der være mindst 1 lærer pr. hold af hensyn til dommervirksomheden. I kan dog medbringe ældre elever der kan være hjælpere ved disciplinerne, men de skal kunne klare at arbejde disciplineret med opgaven. (Jeg forsøger dog at få andre til at hjælpe med en del af dommertjanserne)

NB:Ved afbud efter stævneplanlægningen, vil skolen få tilsendt en regning på de udgifter der måtte være i forbindelse med afbuddet.

Søgning